Servicii

Analiza si evaluarea riscurilor de securitate

Aceste servicii de consultanta sunt furnizate clientilor nostrii pentru a le oferi toate informatiile necesare evaluarii riscurilor la securitatea fizica asa cum sunt ele prevazute de catre legislatia in vigoare, de normativele si standardele profesionale.

Serviciile oferite constau in consultanta privind analiza si evaluarea riscurilor de securitate fizica ceruta de legislatia in vigoare

Proiecte pentru sisteme de securitate:

Aceste servicii de consultanta sunt furnizate clientilor nostri de catre consultanti licentiati/autorizati in intocmirea proiectelor pentru:

Serviciile constau in alagerea celor mai bune solutii in:

 1. sisteme tehnice de detectie si semnalizare la efractie, control acces, TVCI si monitorizare.
 2. sisteme si instalatii de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.
 3. sisteme si instalatii de limitare si stingere a incendiilor.
 4. sisteme tehnice de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti.

Serviciile oferite constau in: informari cu privire la cerintele legale ce trebuiesc indeplinite de aceste proiecte, realizarea efectiva a acestor proiecte conform legislatiei, normativelor si standardelor in vigoare.

Alegerea solutiilor tehnice de securitate electronica si/sau fizica.

Aceste servicii de consultanta sunt furnizate in contextul in care clientii nostrii doresc sa implementeze o solutie de securitate prin utilizarea echipamentelor electronice de securitate si/sau a altor mijloace de protectie fizica (iluminat de siguranta, bariere mecanice, diferite tipuri de garduri etc.).

Serviciile oferite constau in alegerea celei mai bune solutii in:

 • Controlul, admiterea si monitorizarea accesului;
 • Sisteme de detectie/alarmare la efractie si monitorizare;
 • Sisteme protectie perimetrala si detectie a intruziunilor (bariere cu infrarosu, bariere cu microunde, garduri etc.).
 • Televiziune cu circuit inchis, echipamente si solutii de inregistrare si gestionare video cu aplicatii in: supravegherea accesului in zone restrictionate, controlul traficului, controlul angajatilor, controlul multimilor, supravegherea parcarilor, supravegherea in banci, institutii guvernamentale, magazine, cazinouri, supravegherea resedintelor etc.
 • Sisteme si instalatii de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu (integrarea acestora cu alte sisteme de control al cladirii). Sisteme si instalatii de limitare si stingere a incendiilor (integrarea acestora cu alte sisteme de control al cladirii). Sisteme tehnice de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti (integrarea acestora cu alte sisteme de control al cladirii). Sisteme de management, panouri si dispozitive de control pentru evacuarea cladirilor in caz de urgenta (usile de la iesirile de urgenta trebuie sa fie dotate cu dispozitive pentru iesiri de urgenta).


 • Analiza de risc si consultanta
 • Proiectare
 • Implementare
 • Service si mentenanta
 • Extinderi si actualizari

Servicii

Proiecte pentru sisteme de securitate:

Aceste servicii de consultanta sunt furnizate clientilor nostri de catre consultanti licentiati/autorizati in intocmirea proiectelor pentru:
Serviciile constau in alagerea celor mai bune solutii in:
 • sisteme tehnice de detectie si semnalizare la efractie, control acces, TVCI si monitorizare.
 • sisteme si instalatii de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.
 • sisteme si instalatii de limitare si stingere a incendiilor.
 • sisteme tehnice de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti.
 • Serviciile oferite constau in: informari cu privire la cerintele legale ce trebuiesc indeplinite de aceste proiecte, realizarea efectiva a acestor proiecte conform legislatiei, normativelor si standardelor in vigoare.