Sisteme de control acces HiD

HID Global este lider la nivel mondial in furnizarea de solutii pentru in sisteme de control acces. Compania este axata pe crearea de valoare pentru clienti cu solutii de produse, servicii si know-how pentru acces si aplicatii legate de identificare.

Unitati de control acces EDGE EVO ® EH400

    EDGE EVO ® EH400 este un panou de control de acces cu o singură ușă oferind Power over Ethernet (PoE).EH400 ia decizii locale uși și pot interfera cu unul sau doua cititoare Hi-O iCLASS®. Panoul este de aproximativ de dimensiunea unui cititor R40 iClass și se poate monta pe UE 60mm

HID Global EDGE EVO® Solo ESHR40 & ESHRP40

    HID Global EDGE EVO® Solo ESHR40 & ESHRP40 este un Controler / Reader stand-alone, o solutie IP solutie de control acces, care este proiectata pentru locatiille cu una sau două uși într-un mediu de interior care utilizează tehnologia Hi-O. Soluția cu o singur ușă oferă posibilitatea de a alimenta toate dispozitivele din jurul usii folosind Power over Ethernet (PoE), reducând semnificativ costurile totale de instalare ușă prin eliminarea necesității de a instala o sursă de alimentare separată. Se utilizeaza, de asemenea, cabluri CAT5 mai puțin costisitoare în comparație cu solutiile de cablu tradiționale.

Unitati de control acces HID VertX EVO™V1000

    VertX EVO ™ V1000 este un controler de acces în rețea cu un panou de control de acces pentru mai multe usi. Acesta reduce incarcarea LAN-ului prin conectarea de până la 32 de controlere de usi, folosind doar o adresa de IP. VertX EVO V1000 ia toate deciziile de usi on-line, monitorizare si control de intrare ieșire pentru toate modulele de interfață conectate, inclusiv VertX® V100 (interfață ușă), V200 (monitor de intrare) și V300 (controlul de ieșire). V1000 are două intrări și ieșiri la bord pentru monitorizarea locală punctul de intrare și de ieșire de control auxiliar.

Cititoare iClass SE®

    Cititoarele iClass SE® sunt parte a platformei HID Global iClass SE pentru adaptabilitate, interoperabilitate, precum și de securitate mai mare. iClass SE 13,56 MHz contact tehnologie smart card permite o nouă clasă prerogativelor digitale care pot fi prevazute în siguranță, și încorporate în deplină siguranță ambele dispozitive fixe și mobile.

Cititoare iClass®

    Optimizat pentru a face controlul accesului fizic mai puternic, iClass 13,56 MHz citire / scriere contact tehnologie smart card oferă interoperabilitate versatil și suportă mai multe aplicații, cum ar fi autentificarea biometrica, fără numerar vending și log PC pe securitate. Carduri și cititoare inteligente iClass® fac control accesul mai sigur, mai versatil, și cel mai important dintre toate, oferă securitate îmbunătățită prin criptare și autentificare reciprocă.

IMECO

Oferim:

  • 1. Consultanta
  • 2. Proiectare
  • 3. Implementare
  • 4. Mentenanta
  • 5. Actualizari
  • 6. Extinderi

pentru urmatoarele:


  • Sisteme integrate de securitate electronica;
  • Sisteme de alarmare la efractie;
  • Sisteme de detectie si alarmare la incendiu;
  • Sisteme de supraveghere video;
  • Sisteme de supraveghere perimetrala;
  • Sisteme de control acces;