Detectori Takex

TAKEX este unul din producatorii japonezi de clasa mondiala ce produce detectori pentru protectie perimetrala. Linia de produse de securitate ofera o gama larga de senzori de detectare a miscarii si de supraveghere pasivi si activi, senzori cu fascicul infrarosu si fotoelectrice. Aceste produse sunt disponibile pentru ambele medii interioare si exterioare putand fi utilizate intr-o mare varietate de aplicatii.


Bariere Infrarosu Takex PB-30TK, PB-60TK, PB-100TK

    Bariera IR de exterior cu un singur fascicul pentru maxim 30m, 60m, 100m dispune de tehnologia Takex brevetată, oferindu-i o imunitate de neegalat la lumina soarelui și surse de lumină artificială pana la 50.000 lux - ideal pentru protejarea ferestre, usi, linii de gard și drumurile de acces.

Bariere Infrarosu Takex PB-20TE, PB-40TE, PB-60TE

    Bariera IR de exterior cu 2 fascicule sincronizare pentru maxim 20m, 40m, 60m. Fasciculele fotoelectrice sunt concepute pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate și fiabilitate pentru detectarea intrusilor. Dispune de 4 frecvente selectabile. Fasciculele unice gemene sunt sincronizate pentru a mari distanta și diabilitatea în condiții meteorologice severe. Dispune de 4 frecvente selectabile.

Bariere Infrarosu Takex PB-IN-50F, PB-IN-100F, PB-IN-200F

    MICROgarde face parte din gama de controllere de acces "entry-level" ce ofera multe din beneficiile sistemelor de control acces mari. Fiecare operator este capabil de rula independent sau parte din retea. Fiecare unitate are port RS232 si RS485 integrat, se pot lega in retea pe bus RS485 pana la 200 de controllere (400 usi), poate gestiona pana 5000 de carduri.

IMECO

Oferim:

  • 1. Consultanta
  • 2. Proiectare
  • 3. Implementare
  • 4. Mentenanta
  • 5. Actualizari
  • 6. Extinderi

pentru urmatoarele:


  • Sisteme de detectie perimetrala;